Hoe werkt het inschrijven ?

Stap 1. Maak een lijst aan voor uw groep / school. U moet in ieder geval de inschrijvingen voor de 5 en 10 km op een aparte lijst plaatsen. U hoeft niet alle deelnemers in 1 keer in te vullen. Bij het opslaan van de lijst krijgt u via de mail een code om de lijst daarna te kunnen wijzigen.

Stap 2. Vul de lijst net zolang aan totdat u alle deelnemers heeft ingevuld.

Stap 3. Print de lijst uit en controleer deze zorgvuldig zodat bij de voorinschrijving niet allerlei wijzigingen aangebracht hoeven te worden.

Stap 4. Zodra u besluit dat de lijst goed en compleet is ingevuld maakt u hem definitief. Dit is voor ons het teken dat we de inschrijvingen in behandeling kunnen nemen.

Let op !

Alle velden dienen ingevuld te worden behalve 'groepen'. Dit veld kunt u voor u zelf gebruiken om een omschrijving te geven aan de lijst.

Het is verstandig om niet alle namen in 1 keer op te geven. Maak eerst een lijst aan met een aantal deelnemers. Sla deze op. Daarna kunt u de lijst opnieuw ophalen en aanvullen.

Als u een deelnemer wilt verwijderen dan moet u de voornaam EN achternaam vullen met XXX (dus 3 hoofdletters X ) . Dan wordt bij het opslaan deze persoon overgeslagen.

Hoogte van het inschrijfgeld:

Zoals wij in de brief van 15 juni 2017 al melden gaan de inschrijfgelden omhoog. De premieregeling NOC*NSF zoals wij deze de laatste jaren hebben gekend, komt te vervallen. Daarnaast zijn de prijzen van de inkoop van de Avondvierdaagsemedailles met € 0,25 gestegen en ook andere kosten stijgen ieder jaar. Wij hebben de volgende inschrijfgelden vastgesteld voor 2018:

Mocht er iets niet werken neem dan contact op met de webbeheerder.

Maak uw keuze