Proeflidmaatschap Wandelen

Tijdelijk lid worden van een Wandelsportvereniging? Eerst even de kat uit de boom kijken? Sfeer proeven tijdens een gezamenlijke uitstap naar een wandelevenement (wandeltocht)? Of tijdens een door de vereniging zelf georganiseerde wandeltocht (training)? Het tijdelijk lidmaatschap biedt daar gelegenheid voor.

Wandelverenigingen hebben veel baat bij nieuwe leden. Het blijft zo een bloeiende vereniging met veel activiteiten en een ledenpool van vrijwilligers. Het valt niet altijd mee om nieuwe leden aan te trekken. Vandaar het proeflidmaatschap.Tijdens het proeflidmaatschap kunt u gratis deelnemen aan één van de wandeltochten waaraan de vereniging deelneemt en één wandeltocht in Epe (trainingswandeling). Na deze periode informeren wij bij u of u het een leuke ervaring is geweest en of u het proeflidmaatschap om wilt zetten in een lidmaatschap. Het lidmaatschapsgeld bedraagt dan € 6,00 per maand.

Bij deze meld ik mij aan voor een proeflidmaatschap:

Helaas hebben wij deze mogelijkheid tijdelijk uit moeten zetten i.v.m. Hack pogingen. U kunt nog steeds gebruik maken van het proeflidmaatschap door de juiste gegevens op te nemen in een email naar wandelen@wios-epe.nl
Php functies voor homepage en menu


 Gratis deelnemen aan één van de wandeltochten waaraan de vereniging deelneemt en één wandeltocht in Epe.